Čudežni pralni stroj

Nepozabna predstava o prijateljstvu...

Prisrčna zgodba, polna prijetnih misli, bogatih kostumov in iskrivih dialogov, je potrkala na srca mnogih odraslih, predvsem pa razkrila skrivnosti o najboljših prijateljih, sprejemanju drugačnosti in premagovanju dobrega nad zlim mnogim otrokom.

Zgodba se dogaja v kopalnici deklice Polonce. V njej stoji star pralni stroj, ki ga je oživila Polončina ljubezen. Postal je čudežni pralni stroj, ki z vsakim pranjem Polonci pričara drugega pravljičnega junaka. Iz stroja pokukajo snežinka Minka, dvorski norček Zvonko in hudobna čarovnica Črnomila. Vsak od njih ji zaupa pomembno skrivnost o ljubezni in prijateljstvu.


Predstava navdušuje s svojim sporočilom, ki jih otrokom na najbolj zabaven način podajo pravljični junaki. V njej ne manjka milnih mehurčkov, odlične glasbe, plesa, humorja in sodelovanja otrok. Mojstrsko preigravanje vlog igralcev bo navdušilo majhne in velike.

Opozorilo: Vsi, ki si boste ogledali predstavo, boste na svoj pralni stroj odslej gledali čisto drugače. :)

Čudežni pralni stroj je predstava, ki otroku odpre radovedne oči in ga poda v velik in prečudovit svet poln novih spoznanj, čustev, moralnih vrednot, ga uči spoštovati drugačne in pomaga razumeti, ljubiti in sprejemati ljubezen. Izjemna zahvala Miškinemu gledališču, ki nam vsem, majhnim in velikim, predstavo za predstavo, znova odpira oči.

Andraž Sanabor, TD Ozeljan

NAMENJENA OTROKOM OD 3 .LETA NAPREJ.

Trajanje predstave: 35 min

Vloga gledalcev: Pomagajo Polonci zložiti obleke po barvah, oživiti star pralni stroj in s poljubčki premagati hudobno čarovnico Črnomilo.

Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan in Luka Slavic

Avtorica besedila in režije: Miša Gerič Špacapan


Naslov

Lendavske gorice 427/b, 9220 Lendava

Pokličite nas
041 824 916
02 575 1729