Pesmice s podstrešja

Predstavljamo POSKOČNO predstavo

Pripravili smo čisto novo, posebno, drugačno in neponovljivo gledališko glasbeno predstavo, ki bo navdušila majhne in velike!

V predstavi se odvija glasba v živo, saj ima le-ta svoj poseben čar, ki ga ne more pričarati nobena zgoščenka.

Predstava se odvija na zaprašenem starem podstrešju, kjer se s pomočjo Poskočnega Dejana, deklice Tinke Vijolinke, Muzikalčka Martina in Madam Note prebudi čarovnija in se obudijo stare slovenske otroške ljudske pesmi.


Na dedkovem podstrešju živijo čuvarji pesmic, ki pa brez Vijolinkinega ključa ne morejo odpreti skrivnostne skrinje, v kateri se skriva neprecenljiv zaklad. Nekega dne pa na podstrešje pokuka Tinka Vijolinka in s seboj prinese ključ, ki odpira skrinjo.
Kaj vse bo našla v njej in kakšna čarovnija se zgodi, ko odklenemo pozabljeno skrivnost si oglejte v naši najnovejši predstavi, ki vas bo navdušila.
Predstava Pesmice s podstrešja je izvirna, drugačna in nepozabna, saj bo z nami v živo zaigral in zapel Poskočni Dejan, priljubljeni glasbenik z najvišjo frizuro v Sloveniji.
Umetniki Miškinega gledališča bomo ta neprecenljiv občutek povezovanja z glasbo in ustvarjanja čarovnije s pomočjo petja in igranja prinesli tudi v vaš vrtec, šolo ali kulturno ustanovo.
Videti in slišati glasbenika in glasbila v živo, med drugim pa še sami soustvarjati glasbo v predstavi in zaigrati in zapeti s pravljičnimi junaki, je posebna izkušnja.

Naj tudi vas do solz nasmejejo naši pravljični junaki, naj pozabljene otroške ljudske pesmice nežno pobožajo vaša ušesa in naj vam iskriva in nepozabna zgodbica seže do srca.

Namenjena vsem od 3-99 let.

v sodelovanju z Dejanom Krajncem!

Namig: Predstava je primerna za vse priložnosti. Z njo lahko gostujemo na večjih odrih po vsej Sloveniji, festivalih, zaključkih, proslavah, srečanjih, prireditvah, veselicah in praznovanjih.

Avtor glasbe: Marko Špacapan

Avtorica besedila in režije: Miša Gerič Špacapan

Trajanje predstave: 40 min

Igralska zasedba: Dejan Krajnc, Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan in Martin Gerbec


Naslov

Lendavske gorice 427/b, 9220 Lendava

Pokličite nas
041 824 916
02 575 1729