Pojoči Smetkonjami

Izvirna ekološka predstava, ki s pojočimi Smetkonjami navdušuje po vsej Sloveniji!

Najnovejša ekološka predstava Miškinega gledališča, je izvirna pravljica o pojočih Smetkonjamih. Smetkonjami so čudežne smetiščne kante, ki znajo govoriti, se smejati, peti in se tudi razjeziti, če kdo napačno odvrže kakšno smet.

Zato mora babi Špelca biti zelo previdna pri ločevanju smeti. Nekega dne pa pozabljiva babi spet založi svoja očala in smeti končajo v napačnih Smetkonjamih. Zasliši se kričanje, kihanje, kašljanje in riganje. Smetkonjami zbolijo.

Kaj pa zdaj? Babi s pomočjo otrok prikliče dr. Ze, ki postavi nadvse resno diagnozo. Bodo Smetkonjami ozdraveli in ali bo babi našla svoja očala?


Oglejte si nepozabno ekološko predstavo, ki z zabavnimi glasbenimi songi Smetkonjamov učijo malčke, katere smeti spadajo v kateri koš!

Avtorski songi, scenografija in dovršena igra glavnih junakov so prirejeni tako, da otroci poučno vsebino takoj dojamejo, se ob tem zelo zabavajo in sodelujejo. »Resna tema« ločevanje smeti naenkrat postane zelo zabavna. Obljubljamo, da bo po ogledu predstave prav vsak vedel, v kateri koš spada katera smet.

»Predstava nas je navdušila! Celih 35 minut smo uživali, se smejali, se učili in sodelovali. Res izvirno in navdihujoče! Hvala Miškinemu gledališču za zabavne Smetkonjame, krasno pesmico in simpatično eko babi! Otroci so bili navdušeni, prav tako starši in vzgojiteljice!!!«

vzgojiteljice, VRTEC TRBOVLJE

NAMENJENA OTROKOM OD 3 .LETA NAPREJ.

Trajanje predstave: 35 min

Vloga gledalcev: Pomagajo babi pravilno ločiti smeti in ozdraviti Smetkonjame.

Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan in Luka Slavic

Avtorica besedila in režije: Miša Gerič Špacapan


Naslov

Lendavske gorice 427/b, 9220 Lendava

Pokličite nas
041 824 916
02 575 1729