Zoo za lahko noč

Nežna pravljica za gledalčke mlajše od treh let.

Deklica Jana ne najde svoje velike slikanice o živalskem vrtu, ki jo tako rada prebira pred spanjem. Išče za omaro, pod mizo, med igračami. Le kje je? Brez najljubše pravljice ne more zaspati. Na pomoč ji priskoči prijazni palček Bralček, ki na pamet zna prav vse pravljice sveta. Skupaj z otroki Jani pripoveduje pravljico in iz vzglavnikov, odeje ter drugih igrač pričara v Janini sobici pravi živalski vrt. Kako zabavno! Ob koncu pravljice Jana postane zaspana in palček Bralček ji z otroki zapoje uspavanko.


Edinstvena predstava za gledalčke mlajše od treh let. S predstavo ozaveščamo, da je gledališče za najmlajše gledalčke ne samo mogoče, ampak tudi potrebno. Malčki bodo uživali ob hecnih pripetljajih deklice Jane in se umirili ob pripovedanju pravljice palčka Bralčka, ki jih bo navdušil s svojo toplino in humorjem. Z enostavnimi rekviziti bo otrokom pričaral pravo vzglavniško čarovnijo - živali, ki jih imajo otroci tako radi in tako najmlajše gledalčke na najsubtilnejši način popeljal v nevidni svet domišljije.

Veseli smo, da je Miškino gledališče ustvarilo predstavo, ki je tako zelo primerna za otroke prvega starostnega obdobja. Prisrčna pravljica o deklici Jani in palčku Bralčku je naše malčke dobesedno posrkala vase. Nisem se mogla načuditi dejstvu, da so bili zbrani celih 25 minut in da so nekateri izmed njih tako pogumno sodelovali v predstavi. Vse pohvale tudi igralcem, ki ste se najmlajšim približali na prav poseben, nežen način.

Alma Šušteršič, vzgojiteljica, Vrtec Najdihojca Ljubljana

Namenjena otrokom od 1 - 3. let.

Trajanje predstave: 25 min

Vloga gledalcev: Pomagajo palčku Bralčku prebrati pravljico za lahko noč

Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan in Luka Slavic

Avtorica besedila in režije: Miša Gerič Špacapan


Naslov

Lendavske gorice 427/b, 9220 Lendava

Pokličite nas
041 824 916
02 575 1729