Zvezdana in Zvonko v cirkusu

Predstava v kateri je vse mogoče. Tudi postati lev.

CIRKUS NAJ ZARES je magičen kraj, v katerem skupaj z artistko Zvezdano in klovnom Zvonkom na najbolj nenavaden način odkrivamo skrivnosti cirkuške arene. Svetlobni in dimni efekti, cirkuški rekviziti in živali iz vsega sveta so v Cirkusu naj zares doma.

Nekega dne Zvonko po pomoti razlije čarovniški nevidni napoj po cirkuški areni. Vse postane nevidno. Izgine tudi Zvonkova lasulja in rdeč nos! Gledalci pa že v areni. Kaj pa zdaj? A bo Zvezdani in Zvonku uspelo izpeljati cirkuški spektakel do konca? Pridite v Cirkus naj zares in se prepričajte!

S pomočjo domišljije, glasbe, pantomime, nevidnih cirkuških rekvizitov in nepozabnih trikov razvija predstava otrokovo domišljijo, ji daje nove razsežnosti, vse skupaj pa nas popelje v čudežni svet cirkuškega življenja, kjer lahko prav vsak postane, kar si želi.


Oglejte si nepozabno ekološko predstavo, ki z zabavnimi glasbenimi songi Smetkonjamov učijo malčke, katere smeti spadajo v kateri koš!

Avtorski songi, scenografija in dovršena igra glavnih junakov so prirejeni tako, da otroci poučno vsebino takoj dojamejo, se ob tem zelo zabavajo in sodelujejo. »Resna tema« ločevanje smeti naenkrat postane zelo zabavna. Obljubljamo, da bo po ogledu predstave prav vsak vedel, v kateri koš spada katera smet.

Predstava je izvirna, zabavna in domiselna, saj tudi nas odrasle spomni kako pomembno je razvijati ustvarjalnost in domišljijo. Izjemna igra in energija igralcev v predstavi navdušuje! Miškino gledališče in »Cirkus naj zares bi priporočala vsem, ki želijo še naprej bogatiti domišljijo in odkrivati otroka v sebi ter tistim, ki svoje otroke radi vidijo nasmejane.

Saša Ašanin Gole, producentka vsebin Radio 1

NAMENJENA OTROKOM OD 3 .LETA NAPREJ.

Trajanje predstave: 35 min

Vloga gledalcev: Pomagajo Zvezdani in Zvonku prirediti pravi cirkuški spektakel.

Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan in Luka Slavic

Avtorica besedila in režije: Miša Gerič Špacapan


Naslov

Lendavske gorice 427/b, 9220 Lendava

Pokličite nas
041 824 916
02 575 1729